Bölgenin En Büyük Modern Kamyon ve TIR Parkı’nı Yaptık

S.S. 17 Nolu Isparta Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Alaattin Top ve kooperatif yönetimi Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’i ziyaret etti. Kooperatif yönetimi, Kamyon ve TIR Parkı yapılmasından dolayı Başkan Başdeğirmen’e teşekkür ederken, SDÜ Hastane ek hizmet binası inşaatı için bağışta bulundu.

Ziyarette konuşan S.S. 17 Nolu Isparta Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Alaattin Top, Kamyon Garajı ve TIR Parkı’nı şehre kazandırmasından dolayı Başkan Başdeğirmen’e teşekkür etti. Top, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in başkanlığını yaptığı Isparta Kent Hizmetlerini Geliştirme Derneği vasıtasıyla Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Araştırma ve Uygulama Hastanesine yapılacak olan ek bina için maddi destekte bulunduklarını belirtti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyetini ifade eden Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, kamyon şoförlüğü mesleğinin en zor mesleklerden birisi olduğunu söyledi. Kamyoncu esnafının bu zor işi yaparak evlerine ekmek götürmeye çalıştığını kaydeden Başkan Başdeğirmen, “En zor kazanan mesleklerden birisi de sizin mesleğiniz. Gece geldiğiniz zaman aracınızı koyacak yer ararsınız, sabah kamyonu çalıştırınca 15 dakika ısınana kadar çevredeki vatandaşlar tarafından şikayet edilirsiniz, iş bulmakta zorlandığınız anlar olabilir, günlerce yük beklediğiniz olabilir bunlar kolay şeyler değil. Rabbim sizlere kolaylık versin. Bizler de sizlere destek olabilmek için şehrin girişine büyük bir Kamyon ve TIR Parkı yaptık. Araçlarınızı oraya park edin, ne komşu rahatsız olsun ne de siz problem yaşayın düşüncesiyle yaptığımız Kamyon ve TIR Parkı belki de bölgenin en büyük ve modern garajı. Bunu yapmaktan dolayı ben de memnuniyetimi ifade etmek istiyorum. Allah sizlere kazasız, belasız, zararsız, ziyansız bol kazançlar versin. Ailenizden uzak kalıyorsunuz, sürekli trafiktesiniz, riskli bir ticaretiniz var. Kazandığınız para sonuna kadar helal” dedi.

Kooperatif yönetimi ve üyelerine SDÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesi ek binası inşaatına bağışta bulundukları için teşekkür eden Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, “Isparta Kent Hizmetlerini Geliştirme Derneği aracılığıyla SDÜ Hastane ek bina için kurmuş olduğumuz hesaba vermiş olduğunuz çeki yatıracağız. Isparta’mıza biz de bu sayede 105 yoğun bakım hastasının yatabileceği, acil ameliyathane ve acil servisin olduğu 12.500 metrekare kapalı alanı bulunan binayı en kısa zamanda sizin gibi vatandaşlarımızın destekleriyle yapıp hediye etmiş olacağız. Vermiş olduğunuz desteklerden dolayı memnuniyetimi belirtmek istiyorum. Ziyaretinizden dolayı size teşekkür ediyorum” ifadelerinde bulundu.

İlgili Haberler

Bakan Bolat: Bugün Hayatımın Mutlu Günlerinden Birini Geçirdim

AK Parti Türkiye Buluşmaları kapsamında Isparta’ya gelen Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat ve beraberindeki heyet, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’i ziyaret etti. Ziyarette Bakan Bolat’a belediyenin çalışmalarına ilişkin bring veren…

Selçuk Bayraktar’dan Başkan Başdeğirmen’e AKINCI maketi

Isparta Belediyesinin organizasyon paydaşlarından biri olan TEKNOFEST Drone Şampiyonası’nın 1. etabının ardından TEKNOFEST Yönetim Kurulu ve Türkiye Teknoloji Takımı (T3) Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e…

Bir yanıt yazın

Güncel

Isparta’da Bugün Vefat Edenler (21.09.2024)

  • Eylül 21, 2024
Isparta’da Bugün Vefat Edenler (21.09.2024)

Isparta’da Drift Atan Sürücüye 32 Bin TL Ceza Kesildi

  • Eylül 21, 2024
Isparta’da Drift Atan Sürücüye 32 Bin TL Ceza Kesildi

Isparta’da Gök Gürültülü Sağanak Yağış Bekleniyor

  • Eylül 21, 2024
Isparta’da Gök Gürültülü Sağanak Yağış Bekleniyor

Vali Baruş Başarılı Sporcuları Kabul Etti

  • Eylül 21, 2024
Vali Baruş Başarılı Sporcuları Kabul Etti

Doç. Dr. Pınar Göktaş, Başkan Çelik’in Danışmanı oldu

  • Eylül 21, 2024
Doç. Dr. Pınar Göktaş, Başkan Çelik’in Danışmanı oldu

Isparta’da Motosiklet Kazası: Sürücü Yaralandı

  • Eylül 21, 2024
Isparta’da Motosiklet Kazası: Sürücü Yaralandı